terapies-flors-de-bach

Viu el present i aprèn-te encara millor (Miquel Martí i Pol)

Què és la Teràpia Floral?

Els elixirs florals són essències naturals que s’obtenen a partir de la maceració solar o de l’ebullició de flors. Actuen transformant les emocions, les actituds i els hàbits de comportament que són obstacle al desenvolupament personal i ens resten salut.

El Dr. Bach era una gran investigador, metge i homeòpata, que va experimentar amb diverses flors natives de la regió de Gal·les, on ell vivia, fins a trobar 38 remeis naturals, cada un amb propietats curatives per a diferents problemes.
A aquestes 38 essències se les anomena Flors de Bach. Avui en dia es treballa tan amb aquestes 38 flors com amb essències més específiques de les regions on vivim. Hi ha una àmplia varietat de flors de Califòrnia, per exemple, i aquí al nostre país una llarga llista de flors del Mediterrani.

Quan prenem una essència floral la informació o do d’aquesta espècie ressona al nostre interior. Són portes de connexió amb una informació transcendent que vam oblidar fa molt de temps. Cada essència és un do, ens fa recordar i encarar virtuts a les que podem accedir.
S’utilitzen tan per a malalties físiques o psicosomàtiques, com per a trastorns psicològics o emocionals.
Actuen a nivell inconscient, aportant informació i normalitzant les vibracions no físiques. Per tant la seva manera d’actuar és suau però molt efectiva.
Produeixen canvis notables en les pautes de conducta de manera natural i harmònica, i sempre des dels plànols subtils al físic.