reiki-ester-castells

Al principi no va ser la paraula, sinó el silenci. I del silenci en va emergir la paraula amb sentit.
(Francesc Torralba)

Què és el Reiki?

Reiki és un sistema natural d’harmonització i recuperació energètica practicat amb la finalitat de mantenir o recuperar la salut.

Rei (universal, sense límits, referint-se a l’aspecte espiritual)
Ki (energia vital individual que flueix en tots els organismes vius)

L’energia Reiki és un procés de trobada d’aquestes dues energies, i quan la rebem actua harmonitzant la totalitat de l’esser en els cossos físic, emocional, mental i espiritual.
És un mètode segur, sense contraindicacions, que s’aplica mitjançant la imposició de mans. I pot ser usat tan de forma aïllada o bé com a complement terapèutic a altres tècniques ja siguin convencionals o holístiques.

Com funciona?

La matèria és energia ( ja àmpliament explicat i demostrat amb la física quàntica).
En una persona sana l’energia vital passa lliurement per el cos físic fluint pels “camins” : xacres i meridians. També envolta el camp energètic (la part física tangible) conformant el que anomenem aura.
Aquesta força energètica nodreix els nostres òrgans i cèl·lules i regula les funcions vitals.
Degut a excessos físics, emocionals o mentals alliberem energies que generen nusos (o bloquejos energètics) que impedeixen el flux normal de l’energia vital.

En una sessió de Reiki el terapeuta canalitza aquesta energia còsmica dirigint-la a la zona afectada, emetent vibracions que dissolen els bloquejos perjudicials.
Actua en profunditat anant sempre a l’arrel del problema i així permetent que l’emoció o el patró de conducta que han generat el desequilibri es manifesti i sigui guarit.

I què podem treballar?

• Reiki connecta sense lligar, i ajuda a alliberar emocions reprimides
• Estimula sense sobreexcitar, augmentant el nivell energètic
• Calma, eliminant l’ansietat
• Alleuja el patiment, ja sigui físic (migranyes, dolors menstruals, efectes nocius de la quimioteràpia..) , emocional, mental o espiritual.
• Ens ajuda a descansar bé, facilitant un son reparador
• Ens desperta i ajuda en el desenvolupament dels nostres potencials
• Ens ajuda a enfocar la nostra atenció en la vida i en el sentir des del cor