registres-akashics

Som amor. Aquesta és la nostra naturalesa com a ànimes eternes. Quan recordem realment qui som, la nostra llum interior brilla perquè tothom ho vegi.
(Robert Schwartz)

Què son els Registres Akàshics?

Akasha és una paraula sànscrita que significa substància primària, referint-nos a l’energia en el seu primer i més primitiu estat.

Cada pensament, vivència, estat, fet, emoció, viatge de cada existència, … imprimeix un registre vibratori. Perquè sobre tot allò creat sempre hi ha una conseqüència energètica.
Aquest cos vibratori de consciència es troba íntegrament en totes les parts, i es pot accedir a ell en tot moment.
Podríem comparar a tall d’exemple els Registres Akàshics amb un “internet còsmic” que ens permet obtenir volgudament una informació concreta en accedir-hi.
Els Registres Akàshics ho guarden tot, de manera que hi ha registres per llocs, situacions, èpoques, grups, nacions, fets, esdeveniments i coneixements.

En una teràpia de sanació mitjançant els Registres Akàsiks el que fa el terapeuta és obrir-los (hi ha diferents tècniques per accedir-hi) per llegir-ne la informació.
Els registres es poden obrir per consultar, per rebre guia, per obtenir una millor comprensió de les situacions que vivim, per recordar vides passades, … sempre amb la finalitat de poder sanar i ajudar en el camí evolutiu.

Mitjançant la lectura localitzem i eliminem tots els bloquejos que van sorgint en cada una de les parts del sistema energètic, fins allà on se’ns permeti: el Jo Superior de cada persona és qui permet saber fins on arribar en cada lectura.
Amb la lectura de Registres Akàshics ens alineem i connectem conscientment amb la nostra ànima, i amb els mestres, guies i essers estimats com a suport per a la nostra evolució personal i espiritual.
Obtindrem l’orientació necessària per aportar-nos llum sobre l’origen, la missió i el camí a seguir.

Estudi sobre l’origen i especialitat de l’ànima i missió de vida:

  • Propòsit i missió de vida
  • A quin grup d’ànimes pertanys
  • Especialitat de la teva ànima
  • Lliçons de vida
  • Talents i habilitats personals, socials o professionals
  • Avaluació del teu sistema energètic