ester-castells-kinesiologiaSóc mare, terapeuta, empresària i músic. I com es poden barrejar tots aquests ingredients?

La música va néixer en mi de la mateixa manera que jo vaig néixer en ella: ja de petita vaig iniciar-me als estudis musicals i més endavant vaig cursar el grau superior de Violí al Conservatori del liceu.

Sé que ja va ser  llavors quan les ganes d’ajudar em van vibrar intensament a l’ànima.
Segurament per això vaig començar a treballar a l’empresa que portava el meu pare: una empresa dedicada a la venda de materials fèrrics.
Treballar al costat del pare en un negoci que acabava de complir cent anys de vida tornava a ressonar en mi de la mateixa manera que una balada dolça ho fa a l’univers… i entre el so del violí i l’ajuda de la família vaig anar forjant-me entre el ferro, el ritme i els fills que anaven naixent i donaven un sentit plè a la meva vida.
Sí, sóc mare de tres fills.

I la vida és això, camí, i en la recerca d’un creixement personal un bon dia vaig descobrir el Reiki.
I de la mà d’aquesta energia es va anar despertant la meva consciència.

Ha esta en la recerca d’aquesta consciència el meu gran despertar.

Iniciar-me al Reiki em va obrir la porta a conèixer altres maneres de sanar, i com que sóc curiosa i m’agrada tenir resposta a tot allò que em pregunto vaig seguir estudiant. He tingut la sort d’haver topat amb grans Mestres, gent sàvia, gent bona, que ha cregut en mi i m’ha ajudat a caminar.
Avui en dia sóc Mestra de Reiki i em segueixo formant per poder obtenir els màxims coneixements i així ajudar als altres en el seu camí evolutiu.

M’entusiasma saber i percebre l’energia que som i la que ens envolta, i per això quan vaig saber que existia la Kinesiologia no vaig dubtar ni un moment a posar -me a les mans d’un gran Mestre i ara ja amic: En Francesc Marieges. Al seu costat vaig estudiar Kinesiologia Holística i Emocional: dos anys intensos que van canviar-me la vida.

Diuen que l’ordre dels factors no altera el producte… però… i si el producte som nosaltres?

Es pot ser mare, terapeuta, empresària i músic. A voltes he estat més mare que altra cosa. A voltes he estat més empresària que altra cosa. A voltes més músic que altra cosa. Avui en dia em sento una dona forta que s’ha treballat per poder ajudar, i enfoco les teràpies des de la sensibilitat que m’ha aportat la música, el coneixement que m’ha aportat la vida, la força que m’ha aportat l’empresa i l’energia que m’han aportat els meus fills.

A voltes em sento més terapeuta que res i segueixo vibrant en l’ànima les immenses ganes d’ajudar als altres a trobar el seu camí, a expandir la seva consciència, a sanar el seu cos i a viure en pau i plenitud.