terapia-kinesiologia-ester-castells

Cal aturar-se per descobrir que en cada moment hi ha amagada l’eternitat (Raimon Panikkar)

Què és la Kinesiologia Holística?

La Kinesiologia holística es una tècnica utilitzada per aconseguir el benestar de la persona, mitjançant l’avaluació de l’estat de salut del cos i la posterior correcció.

Holística prové del grec “holos” que significa Tot.

En el cos humà trobem representada la totalitat: l’organisme no és la suma de les parts sinó un TOT orgànic únic. Per tant hem  de veure’l globalment per a poder sanar el conjunt.

Cada òrgan té relació amb el resta del cos: amb una vèrtebra, una emoció, un meridià, una dent, … Per a poder recuperar la salut s’han d’integrar cada una d’aquestes parts en l’equilibri amb el Tot.

Tractarem així el cos en  totes les seves dimensions: física, química, mental, emocional i energètica.

Cal destacar que el kinesiòleg no fa diagnosi mèdica, tan sols (mitjançant un diàleg amb el cos del pacient) busca la causa del desequilibri a fi de poder-la corregir i fer que el símptoma desaparegui.

Com és una sessió de Kinesiologia?

Comencem la sessió amb una entrevista per a anar definint així la possible línia de treball. Durant l’entrevista podràs exposar la teva molèstia o els objectius que vols aconseguir per arribar a un màxim benestar. Nosaltres observarem i anotarem tot allò que sentim necessari, base de la feina posterior.

Seguidament t’estiraràs vestit a la llitera i et podràs relaxar si així ho desitges. Habitualment la sessió ja porta implícit un estat de relaxació important en ser una tècnica molt agradable i gens invasiva.

El test consisteix en l’aplicació de diferents estímuls sobre el teu cos  i l’observació de les reaccions que es produeixen. (Tècnica de testatge Arm Reflex –AR-).

Durant la sessió, i mitjançant aquesta tècnica, establirem  una ràpida comunicació amb el teu inconscient.

Amb les respostes obtingudes podem anar veient els mecanismes que ha utilitzat el teu cos per portar-te a l’estat de desequilibri actual.

Arribarem  així a l’origen de qualsevol patologia, així com a trobar el tractament més convenient per a poder restablir l’harmonia, el benestar i la salut.

Així doncs, què podem tractar?

Qualsevol desequilibri, ja siguin:

  • Dolors físics (generals o localitzats)
  • Malalties cròniques
  • Al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, intoxicacions…
  • Virus, bactèries, paràsits, càndides
  • Estrès, ansietat, insomni
  • Pors, pena, depressió, baixa autoestima
  • Bloquejos
  • … i un llarg etcètera…

La Kinesiologia Holística és una eina molt adient per a tractar tot tipus de persones ja siguin nens petits, adults o gent gran, i no té contraindicacions.
És un sistema personalitzat i respectuós, agradable, senzill i eficaç.

I la Kinesiologia Emocional?

Amb la Kinesiologia emocional ens centrem especialment al camp de la ment i les emocions.
Podem veure amb facilitat on són els bloquejos emocionals i conductuals, els records, les pors, les limitacions…
Podem esbrinar el per què, quan i com dels conflictes i buscar les correccions necessàries per ajudar-te a restablir l’equilibri, així com redescobrir els teus potencials i habilitats per ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Podràs desprendre’t de bloquejos emocionals, patrons limitants, inseguretats, ansietat, culpes, pors, pena, addiccions…

T’ajudarem a potenciar els recursos naturals del teu cos per avançar en el teu camí de creixement personal.

Amb la Kinesiologia emocional utilitzem molts recursos d’escoles i sistemes diferents per aconseguir l’equilibri, el canvi i el creixement: teràpia floral, punts reflexes, llum, so, contes, biomagnetisme, energia, afirmacions… Sent cada sessió un procés respectuós, segur i a mida de cada persona.